Gedragstherapie (Tinley)

[vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Probleemgedrag bij katten kan worden opgelost met gedragstherapie. Tijdens de gedragstherapie voor uw kat kijk ik naar de oorzaken van het probleemgedrag van uw kat en geef ik u advies hoe u dit probleemgedrag kunt oplossen. Het is een misverstand dat katten niets kunnen leren of dat je het gedrag van katten niet kan veranderen. U zult versteld staan hoe snel uw kat ander gedrag kan aanleren.

Tinley gedragstherapeuten bereiken goede resultaten met gedragstherapie voor katten. Uiteraard is het belangrijk dat de eigenaar zelf aan de slag gaat met de adviezen. De inzet en betrokkenheid van de eigenaar bepaalt mede het slagen van een advies.

Gedragstherapie bestaat uit de volgende onderdelen:

  • vragenlijst: ter voorbereiding op het gedragsconsult vult u een (digitale) vragenlijst in;
  • gedragsconsult van 1½ uur: een vraaggesprek bij u thuis en observatie van uw kat en leefomge leefomgeving van uw kat;
  • overleg met uw dierenarts: dit is nodig als het gedragsprobleem van uw kat een medische oorzaak heeft of kan hebben;
  • therapieplan: u ontvangt een gedragsanalyse en therapieplan;
  •  terugkoppeling dierenarts: uw dierenarts ontvangt altijd een rapportage van de gedragstherapie;
  • begeleiding: na het consult zal ik u schriftelijk of telefonisch begeleiden bij het uitvoeren van het advies.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”5/6″][vc_column_text]

De kosten voor de gedragstherapie, zoals hierboven beschreven, bedragen eenmalig € 155,- , exclusief reiskosten.

Omdat ik als therapeut aangesloten ben bij Tinley worden de kosten, afhankelijk van het type verzekering, vergoed door zorgverzekeraar Petplan , Proteq en door de Dierenverzekering HEMA.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/6″][vc_single_image image=”165″ img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]Voor eenvoudige problemen is een kort advies per e-mail of telefoon mogelijk. De kosten hiervan bedragen € 45,-.

Bovenstaande prijzen zijn inclusief 21% BTW.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_single_image image=”344″ img_link_target=”_self” img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]